LÅSESYSTEMER

Låsesystemer i høj kvalitet

Vil du sikre din bolig eller virksomhed bedst muligt? Hos Aabenraa Låseteknik og Sønderborg Låseservice forhandler og monterer vi mekaniske og elektroniske låsesystemer for private, erhverv og institutioner. Vi forhandler en række af de bedste og mest sikre låsesystemer på markedet fra blandt andet ASSA ABLOY (tidligere Ruko) og EVVA.

Med en kombination af et professionelt låsesystem og den personlige vejledning, sikrer vi en tilpasset og effektiv løsning.

 

Forebyg indbrud og tyveri

Danmark er et af de lande i Europa, der oplever flest indbrud. Ofte skyldes det, at danske boliger og virksomheder ganske enkelt ikke er sikret godt nok mod indbrud og tyveri. Med de rigtige låse, kan du sikre dig mod, at uvedkommende trænger ind i din bolig eller virksomhed gennem døre og vinduer.

Kontakt Aabenraa Låseteknik eller Sønderborg Låseservice, for at få en vurdering og vejledning til montering af låsesystemer i din bolig eller virksomhed.

 

Fleksible låsesystemer

Du kan regne med, at vi leverer de mest sikre produkter på markedet, fordi vi holder os opdateret om hvad der sker inden for sikrings branchen. Vores Ruko låsesystemer er fleksible og kombinerer det bedste inden for mekanik og teknik.
Derfor får du altid noget af det bedste der er på markedet hvis du vælger Ruko (nu Assa Abloy).
EVVA er, hvad angår både kvalitet og teknik, en lige så god løsning.

Kontakt os for en snak og en gennemgang af hvilke låsesystemer vil passe til jeres hverdag.

Du kan ringe til Aabenraa Låseteknik på 74 62 43 44 eller til Sønderborg Låseservice på 74 48 52 25 og få et uforpligtende tilbud.