DØRAUTOMATIK

Dørautomatik – en smart og enkel løsning

Aabenraa Låseteknik og Sønderborg Låseservice leverer og installerer dørautomatik. Behovet er altid meget individuelt og fordi vi har mange års erfaring på området, kan vi vejlede jer på den bedst tænkelige måde.

Med dørautomatik får du nem adgang. Det er en smart og enkel løsning for både virksomheder og institutioner, hvor mange mennesker har deres daglige gang.

 

Driftsikkerhed, kvalitet og brugervenlighed

Vores automatiske døråbner fra Dormakaba, er en optimal løsning hvad angår både driftsikkerhed, kvalitet og brugervenlighed. Dørautomatik skal virke optimalt hver eneste dag, og det er derfor meget vigtigt at vælge et kvalitetsprodukt.

Hos Aabenraa Låseteknik og Sønderborg Låseservice kan du få råd og vejledning med afsæt i mange års erfaring med opsætning af dørautomatik. Vi holder os altid opdateret på de nyeste produkter og teknologier der findes på markedet. Således kan vi altid levere det bedste produkt tilpasset netop jeres ønsker.

 

Dørtelefoner til ejendomme

Foruden automatiske døråbnere, tilbyder vi også dørtelefoner til eksempelvis ejendomme. Vi forhandler en række kvalitets dørtelefoner, som både er funktionelle og falder godt ind i ejendommens æstetik. Dørtelefonerne er solide og kan holde i mange år, til glæde for beboerne.

 

Ring til os i dag

 74 62 43 44 eller 74 48 52 25 kan du få gode råd og vejledning – og et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.