Adgangskontrol

Adgangskontrol

Hvem skal have adgang hvor ?

Adgangskontrol til erhverv og det offentlige, er en fleksibel og brugervenlig løsning til at give medarbejdere i din virksomhed eller institutioner adgang til de lokaler, der er behov for. Ved Aabenraa Låseteknik og Sønderborg Låseservice leverer og installerer vi adgangskontrol for erhverv og det offentlige. Altid tilpasset de behov der måtte være.

Gennem mange år, har vi opbygget vores erfaringer om adgangskontrol. Nu er vi specialister i at øge sikkerheden og komforten i mange forskellige virksomheder og institutioner.

Adgangskontrol – Nemt, sikkert og enkelt

Adgangskontrol kommer i mange former. I stedet for nøgler kan man bruge kort, brik eller kode til at få adgang til aflåste lokaler. Det er nemt og enkelt – og så sikrer det, at kun de personer, der skal have adgang til lokalerne, får det.

Kontakt Aabenraa Låseteknik eller Sønderborg Låseservice for mere information.

Låst ude?

Vi har døgnvagt

EVVA certificered partenere til Aabenraa låseteknik
Aabenraa låseteknik og Sønderborg låseservice er medlem af DLF sikring
Medlem af låsegruppen - Aabenraa låseteknik og Sønderborg låseservice

De førende produkter på markedet

Vi forhandler og monterer adgangskontrol fra SALTO og SMARTair. Begge er førende på markedet, primært på grund af høj kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan adgangskontrol kan bidrage til en sikrere og mere funktionel arbejdsplads eller institution, er du altid velkommen til at ringe til Aabenraa Låseteknik på 74 62 43 44 eller til Sønderborg Låseservice på 74 48 52 25. Du kan også skrive til os.

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at sende os en besked enten ved hjælp af kontaktformularen eller vores mailadresse. Husk vi også har døgnvagt, så du kan altid ringe.

Kontaktinfo

Skriv til os

Ring til os

Aabenraa

Nygade 14
6200 Aabenraa

Sønderborg

Aabenraavej 42
6400 Sønderborg

Åbningstider

Mandag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

eller efter aftale