Downloads ISO 9001 Godkendt

Låsesystemer


Låsesystemer i høj kvalitet

Vil du sikre din bolig eller virksomhed bedst muligt? Hos Aabenraa Låseteknik og Sønderborg Låseservice forhandler og monterer vi mekaniske og elektroniske låsesystemer for private, erhverv og institutioner. Vi forhandler en række af de bedste og mest sikre låsesystemer på markedet fra blandt andet Ruko og EVVA.

En kombination af professionel og personlig vejledning, samt låsesystemer i bedste kvalitet, sikrer en tilpasset og effektiv løsning til at sikre dit hjem.

 

Forebyg indbrud og tyveri

Danmark er et af de lande i Europa, der oplever flest indbrud. Ofte skyldes det, at danske boliger og virksomheder ganske enkelt ikke er sikret godt nok mod indbrud og tyveri. Med vores elektroniske og mekaniske låsesystemer kan du sikre dig mod, at uvedkommende trænger ind i din bolig eller virksomhed – for eksempel gennem døre og vinduer.

 

Fleksible låsesystemer

Vi holder os hele tiden opdateret på moderne teknikker. Det betyder, at du altid kan regne med, at vi leverer de mest sikre produkter på markedet. Vores Ruko-låsesystemer er fleksible og kombinerer det bedste inden for mekanik og elektronik. Også EVVA er, hvad angår både kvalitet og teknik, en fremragende løsning.

Kontakt os for en snak og gennemgang af løsningsforslag der dækker netop dit behov. Du kan altid ringe til Aabenraa Låseteknik på 74 62 43 44 eller til Sønderborg Låseservice på 74 48 52 25 og få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

VI ER MEDLEM AF

CVR: 9914 3754 • Udviklet af: Søgemedier A/SCookiepolitik
Top