Downloads ISO 9001 Godkendt

Adgangskontrol


Hvem skal have adgang?

Adgangskontrol er en fleksibel, simpel og brugervenlig måde at give medarbejdere i din virksomhed eller institutioner adgang til de lokaler, der er behov for. Ved Aabenraa Låseteknik og Sønderborg Låseservice leverer og installerer vi adgangskontrol for erhverv og det offentlige. Altid med udgangspunkt i seriøs og tilpasset vejledning.

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os i at øge sikkerhed og komfort i mange forskellige virksomheder og institutioner.

 

Nemt, enkelt og sikkert

Adgangskontrol kommer i mange former. I stedet for nøgler kan man i dag bruge kort, briklæsere, kode, bluetooth eller apps til at få adgang til aflåste lokaler. Det er nemt og enkelt – og så sikrer det, at kun de personer, der skal have adgang til lokalerne, får adgang.

 

De førende produkter på markedet

Vi forhandler og monterer adgangskontrol fra SALTO og SMARTair. Begge er førende på markedet, primært på grund af høj kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan adgangskontrol kan bidrage til en sikrere og mere funktionel arbejdsplads eller institution, er du altid velkommen til at ringe til Aabenraa Låseteknik på 74 62 43 44 eller til Sønderborg Låseservice på 74 48 52 25.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

VI ER MEDLEM AF

CVR: 9914 3754 • Udviklet af: Søgemedier A/SCookiepolitik
Top